'Duizelingwekkende vraagprijzen drijven Chelsea weer naar tweetal van Ajax'

'Duizelingwekkende vraagprijzen drijven Chelsea weer naar tweetal van Ajax'

10-08-2020 08:53
155

Ajax is nog niet af van Chelsea. Na de transfer van Hakim Ziyech worden Andre Onana en Nicolás Tagliafico door tabloid The Daily Mirror wederom in verband gebracht met de Londense grootmacht.

Chelsea schudde deze zomer de transfermarkt op met het vastleggen van Ziyech en Timo Werner, maar daar blijft het niet bij. Kai Havertz moet in augustus of september de overstap naar Stamford Bridge maken, terwijl de komst van Onana én Tagliafico ook mogelijk is.

Chelsea wilde dissonant Kepa Arrizabalaga deze zomer vervangen door Jan Oblak, maar Atlético Madrid vraagt een slordige 110 miljoen euro voor de topkeeper uit Slovenië. Onana is volgens The Daily Mirror liefst 78 miljoen goedkoper, wat zou neerkomen op een transfersom van 30 miljoen.

Ben Chilwell moest aanvankelijk de nieuwe linksback van The Blues worden. Leicester City vraagt echter 88 miljoen euro voor de Engelse international, waardoor Chelsea weer met een schuin oog naar Tagliafico kijkt. De Argentijn heeft toestemming van Ajax om een transfer te maken, mits het juiste bod binnenkomt.

No Poll