Update: Villarreal bevestigt komst van spotgoedkoop Valencia-tweetal

Update: Villarreal bevestigt komst van spotgoedkoop Valencia-tweetal

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 14:37wo 12-08-2020 om 14:37

Laatste update: woensdag 12 augustus 2020 om 15:10wo 12-08-2020 om 15:10

Villarreal is bezig aan een productieve transferweek. El Submarino Amarillo verzekerde zich maandag van de komst van Real Madrid-belofte Takefusa Kubo en staat op het punt om het Valencia-duo Francis Coquelin-Dani Parejo naar El Madrigal te halen.

Volgens AS zit de nummer vijf van het vorige Primera División-seizoen voor een dubbeltje op de eerste rang. Villarreal zou slechts acht miljoen euro betalen voor de twee middenvelders, die bij Valencia nog tot medio 2022 onder contract stonden. Die transfersom zou door aanvullende bonussen nog wel op kunnen lopen tot elf miljoen euro.

Naar verwachting worden de twee steunpilaren van Los Che deze week nog gepresenteerd door de concurrent, die komend seizoen Europees voetbal gaat spelen. Beide spelers hebben al afscheid genomen van hun ploeggenoten en hoeven alleen nog maar medisch gekeurd te worden.

Met name het vertrek van Parejo is een flinke klap voor Valencia: de viervoudig Spaans international speelt al sinds 2011 in Estadio Mestalla en droeg vorig seizoen de aanvoerdersband. Hij wordt herenigd met kersvers Villarreal-trainer Unai Emery, die hij nog kent van zijn tijd bij Valencia.

Update: Villarreal heeft de komst van Coquelin en Parejo wereldkundig gemaakt. De 29-jarige Fransman werd woensdagochtend al medisch gekeurd, enkele uren voordat ook de twee jaar oudere Parejo aan het publiek werd voorgesteld. Voor hoeveel het tweetal getekend heeft, laat de nummer 5 van de Primera División in het midden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws