'Drie keer de wedstrijd van ons leven, dan winnen we de Champions League'

'Drie keer de wedstrijd van ons leven, dan winnen we de Champions League'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 08:50wo 12-08-2020 om 08:50

Hans Hateboer, de aanvallende rechtsback van Atalanta, leeft met vertrouwen toe naar de kwartfinaleclash in de Champions League tegen Paris Saint-Germain. La Dea komt met een uitstekende serie in de competitie op zak naar Portugal.

Het Serie A-seizoen werd afgesloten als derde, waardoor Atalanta ook volgend seizoen weer in het miljardenbal actief zal zijn. "En dat met het aantrekkelijkste voetbal van de competitie", vertelt Hateboer aan NU.nl. "We hebben 98 goals gemaakt, dan mag je tevreden zijn. Onze fans leven in een soort droom. Veel van hen zaten al in het stadion toen de club nog tegen degradatie streed."

Van bijna degraderen naar de kwartfinale van de Champions League. Als het aan Hateboer ligt eindigt het sprookje woensdagavond nog niet. "Als we wat geluk hebben - en dat hebben we dus drie keer nodig - en drie keer de wedstrijd van ons leven spelen, dan zouden we de Champions League kunnen winnen. De halve finale halen zou al top zijn, maar we gaan wel naar Portugal voor de eindzege."

Het duel tussen Atalanta en PSG begint woensdagavond om 21.00 uur. De winnaar gaat door naar de halve finale van de Champions League, waarin het tegen RB Leipzig of Atlético Madrid zal spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Haalt Atalanta de halve finale van de Champions League?

(1684 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws