'Ik denk echt dat Ajax van plan is om tot een bepaalde datum te verkopen'

'Ik denk echt dat Ajax van plan is om tot een bepaalde datum te verkopen'

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 10:57wo 12-08-2020 om 10:57

Het is 'opvallend stil' rond Andre Onana, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek. Dat stelt Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf. Het drietal van Ajax staat op de nominatie om deze zomer te vertrekken.

Onana, Tagliafico en Van de Beek hebben toestemming van directeur Marc Overmars om een stap hogerop te maken, mits er genoeg wordt geboden. De grote clubs lijken echter eerst het einde van de Champions League af te wachten. De transfermarkt is tot begin oktober geopend.

"Het risico bestaat dat vlak voor de deadline nog spelers worden weggehaald", aldus Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. Hij vermoedt echter dat Overmars de gewilde spelers een vroegere deadline oplegt. "De club zegt de touwtjes stevig in handen te houden. Ik denk echt dat Ajax van plan is om tot een bepaalde datum te verkopen en daarna niet meer."

Antony
Ajax versterkte zich deze zomer met Antony, Mohammed Kudus en Maarten Stekelenburg. Met de Braziliaanse aankoop lijkt Overmars goede zaken te hebben gedaan, ziet Verweij. "De spelers die met hem trainen zien heel bijzondere kwaliteiten. Het is nog wat vroeg om een stempeltje op hem te plakken, maar het lijkt een goede voetballer te zijn."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Poll

Bij welke Ajacied is de kans het grootst dat hij vertrekt?

(2294 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws