AS: Modric staat open voor salarisverlaging, maar is afhankelijk van Odegaard

AS: Modric staat open voor salarisverlaging, maar is afhankelijk van Odegaard

Gepubliceerd: woensdag 12 augustus 2020 om 16:59wo 12-08-2020 om 16:59

Luka Modric is zijn laatste contractjaar bij Real Madrid ingegaan en viert in september zijn 35ste verjaardag. Desondanks heeft de Ballon d'Or-winnaar van 2018 er veel voor over om ook na 2021 bij De Koninklijke te spelen.

Na zijn Ballon d'Or-zege in 2018 lonkte er nog een lucratieve transfer naar Internazionale, maar Modric heeft inmiddels zijn liefde aan Real Madrid verklaard. Volgens AS zou de strateeg uit Kroatië zelfs genoegen nemen met salarisverlaging. Real Madrid is tijdens de coronacrisis veel inkomsten misgelopen en Modric 'wil niet voor problemen, maar voor oplossingen zorgen', klinkt het.

Of het ook zover zal komen, hangt echter af van de ontwikkeling van Martin Odegaard. De Noor werd afgelopen seizoen voor twee jaar uitgeleend aan Real Sociedad, maar is één jaar eerder dan gepland al teruggehaald door Real Madrid. In Spanje verwacht men dat Odegaard Modric kan opvolgen op het Real Madrid-middenveld. Als de oud-speler van sc Heerenveen en Vitesse zich door blijft ontwikkelen, zou de huidige nummer 10 van De Koninklijke zomaar eens zijn laatste seizoen in de Spaanse hoofdstad tegemoet kunnen gaan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws