'Harde uitspraak' zaakwaarnemer Lerby verbaast Klaassen: 'Ik ben voorzichtig'

'Harde uitspraak' zaakwaarnemer Lerby verbaast Klaassen: 'Ik ben voorzichtig'

Gepubliceerd: zaterdag 15 augustus 2020 om 16:58za 15-08-2020 om 16:58

Laatste update: zaterdag 15 augustus 2020 om 17:13za 15-08-2020 om 17:13

Davy Klaassen is verbaasd door de 'harde uitspraak' van zijn zaakwaarnemer Sören Lerby. Die maakte vorige maand duidelijk dat de reserve-aanvoerder Werder Bremen niet zal verlaten.

"De speculaties over Davy's toekomst kunnen stoppen. Hij blijft definitief in Bremen", zei Lerby tegen DeichStube. "Davy wil bij Werder een beter seizoen spelen dan zijn laatste. Hij is niet het type dat na een slecht jaar wegloopt."

Klaassen kan echter niet met zekerheid zeggen dat hij deze zomer blijft. "Het was een harde uitspraak", reageert hij in een interview met BILD. "In het voetbal weet je het nooit. Ik ben voorzichtig. Ik heb het hier naar mijn zin, maar je weet nooit wat er gaat gebeuren. Maar ik ben niet iemand die zegt: ik moet hier weg."

Werder Bremen wendde afgelopen seizoen op het nippertje degradatie uit de Bundesliga af. In de wandelgangen werd Klaassen gelinkt aan onder meer Ajax, maar een transfer lijkt niet aan de orde. De 27-jarige middenvelder staat nog twee jaar onder contract in Noord-Duitsland.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws