'Groningen moest salarishuis met 'luxe penthouse' uitbreiden voor komst Veerman'

'Groningen moest salarishuis met 'luxe penthouse' uitbreiden voor komst Veerman'

18-08-2020 14:27
58

FC Groningen heeft geprobeerd om Henk Veerman naar het Hitachi Capital Mobility Stadion te halen. De sterke spits van Sankt Pauli was echter te duur voor de noorderlingen, waarop het contact tussen de beide kampen verwaterde.

Voetbal International schrijft dat Groningen informeerde bij Veerman en zijn vertegenwoordigers. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus was benieuwd wat de sterke spits zou moeten kosten, maar uit gesprekken bleek dat een transfer alleen haalbaar zou zijn als Groningen het salarishuis 'met een super-de-luxe penthouse zou uitbreiden'.

Financieel is de komst van Veerman dus schier onmogelijk en Groningen heeft na dat bericht geen actie meer ondernomen om de spits binnen te halen. In Nederland speelde de Volendammer voor de club uit zijn geboortedorp en voor SC Heerenveen, waar hij een transfer naar Sankt Pauli verdiende.

Volgens VI heeft Groningen nu de pijlen gericht op Richairo Zivkovic. De spits met een verleden in het groen-witte shirt staat op dit moment onder contract bij het Chinese Changchun Yatai, maar zou gehuurd kunnen worden.