Fortuna Sittard strikt tiende zomerversterking: 'Een speler met veel potentie'

Fortuna Sittard strikt tiende zomerversterking: 'Een speler met veel potentie'

19-08-2020 12:28
32

Fortuna Sittard heeft zich opnieuw versterkt. De achttienjarige Veron Parkes komt over van West Ham United en tekent voor drie seizoenen.

Parkes is een Engelse spits, die transfervrij was nadat zijn contract bij West Ham deze zomer afliep. "Ik ben enorm blij met de kans die ik krijg bij Fortuna Sittard en ik kan niet wachten om te beginnen", reageert de tiener op de website van zijn nieuwe club.

"Ik kijk er naar uit om de staf, mijn nieuwe teamgenoten en de supporters te ontmoeten. Ik zal hard werken om zo snel mogelijk een bijdrage te kunnen leveren. Fortuna Sittard voelt voor mij als de perfecte volgende stap om me te ontwikkelen als voetballer."

"Veron is een talentvolle, technische spits", aldus technisch manager Sjors Ultee (foto). "Hij heeft een enorme drive en past met zijn speelstijl goed bij Fortuna Sittard. Het is een speler met veel potentie die is gehaald voor de lange termijn."

Parkes scoorde 21 keer in 39 wedstrijden voor West Ham United O18. Hij is na Roel Janssen, Özgür Aktas, Joshua Wehking, Yanick van Osch, George Cox (was al gehuurd), Emil Hansson, Mats Seuntjens, Mike van Beijnen en Sebastian Polster de tiende zomerversterking van Fortuna.