Boadu kreeg nog geen telefoontje van Koeman: 'Denk niet dat ik er klaar voor ben'

Boadu kreeg nog geen telefoontje van Koeman: 'Denk niet dat ik er klaar voor ben'

22-08-2020 12:12
83

Myron Boadu kreeg nog geen telefoontje van FC Barcelona-coach Ronald Koeman, zo geeft hij lachend toe. De AZ-aanvaller kende met zijn ploeg een moeizame aanloop naar het duel met Viktoria Plzen in de voorrondes van de Champions League. Tegen Telstar kwam AZ niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

"Ik denk dat ik daar nog niet klaar voor ben", geeft Boadu met een lach op zijn gezicht aan voor de camera van FOX Sports. "Eerst maar eens tegen Viktoria Plzen mijn goals maken, in de Champions League." De AZ-aanvaller geeft aan dat er geen aanbiedingen voor hem zijn binnengekomen, voor zover hij weet. "Dat weet ik niet, dat moet je aan Max (Huiberts, red.) vragen. Ik focus me gewoon op AZ."

Wedden

Meer odds

De Alkmaarders kenden een slechte dag tijdens de laatste oefenwedstrijd tegen Telstar. AZ speelde met 1-1 gelijk, maar volgens Boadu is er nog geen reden tot paniek. "We speelden er een aantal keer mooi doorheen, ik weet honderd procent zeker dat dat tegen Plzen ook gaat gebeuren", vervolgt de aanvaller. "Dan gaat het erom: wat doe je er dan mee? De passes moeten goed zijn."

Boadu verwacht dat aanstaande woensdag Calvin Stengs gewoon op het veld staat bij AZ. "Zoals ik hem nu zie trainen wel", sluit de aanvaller af.