Sport: Koeman zet Boadu op Barça-radar, concurrentie van EL-winnaar Sevilla

Sport: Koeman zet Boadu op Barça-radar, concurrentie van EL-winnaar Sevilla

23-08-2020 14:59
57

Myron Boadu wordt ook in Spanje gezien als een groot talent voor de toekomst. Ronald Koeman, de nieuwe trainer van FC Barcelona, liet de AZ-aanvaller al debuteren in Oranje en dat is ook in Spanje niet onopgemerkt gebleven.

Nu Koeman de overstap naar Camp Nou heeft gemaakt, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Het Spaanse Sport stelt dat de Nederlandse coach Boadu in de gaten houdt voor de toekomst. Daarnaast verwacht men bij de club dat de aanvaller voor een relatief zacht prijsje gehaald kan worden. De financiële situatie van Barcelona is niet optimaal, de club moet eerst spelers verkopen voordat er aan inkomende transfers kan worden gedacht.

Naast Barcelona houdt ook Sevilla Boadu in de gaten. Voor beide clubs is een bod nog niet aan de orde, maar technisch directeur Monchi van Sevilla heeft Boadu al langer op het oog.

Boadu neemt het woensdag met AZ op tegen Viktoria Plzen in de voorrondes van de Champions League. De AZ-spits hoopt dat mede-aanvaller Calvin Stengs fit genoeg is om mee te spelen.