'Koeman wil revelatie Angeliño naar FC Barcelona halen'

'Koeman wil revelatie Angeliño naar FC Barcelona halen'

22-08-2020 16:20 Laatste update: 23-08-2020 14:53
89

FC Barcelona is geïnteresseerd in Angeliño, meldt de Engelse kwaliteitskrant The Guardian. De Spanjaard moet in Camp Nou de nieuwe linksback worden, maar ook RB Leipzig wil hem hebben.

Angeliño staat onder contract bij Manchester City, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan RB Leipzig. Met die club bereikte hij de halve finale in de Champions League. Angeliño, oud-speler van NAC Breda en PSV, heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal zijn stempel gedrukt. Ronald Koeman wil hem nu naar Barcelona halen, meldt The Guardian.

Angeliño, die bij Manchester City nog een contract tot 2023 heeft, moet om en nabij de dertig miljoen euro kosten. Hij wordt waarschijnlijk gezien als de opvolger van Jordi Alba, die mogelijk geslachtofferd gaat worden onder Koeman. Ook andere vedettes zijn niet meer zeker van hun plaats.

'De bereidheid van City om te verkopen suggereert dat de club het geld wil investeren in iemand die beter in staat is om de concurrentie aan te gaan met Benjamin Mendy', schrijft The Guardian.