Done deal: PSV en ADO Den Haag maken huurdeal officieel

Done deal: PSV en ADO Den Haag maken huurdeal officieel

Gepubliceerd: maandag 31 augustus 2020 om 17:35ma 31-08-2020 om 17:35

Dante Rigo is speler van ADO Den Haag. De residentieclub maakt maandag bekend dat de Belgische middenvelder voor één seizoen wordt gehuurd van PSV. Rigo (21) speelde vorig jaar op huurbasis voor Sparta. 

Martin Jol, hoofd technisch hart van ADO, is blij dat Rigo binnen is. "Dante is een middenvelder die multifunctioneel is en vorig jaar bij Sparta heeft laten zien dat hij voetballend een meerwaarde kan zijn voor iedere Eredivisieclub. Dante is een technische speler met een fijne traptechniek. Wij zijn zeer content dat hij voor ons gekozen heeft", zegt Jol op de clubsite van ADO.

Rigo is blij dat hij zich het komende seizoen speler van ADO mag noemen. "Ik ben blij met mijn overstap naar ADO Den Haag, dat van oudsher een echte volksclub is. Ik ben een middenvelder die graag aan de bal is, de opbouw verzorgt en het spel maakt. Ik probeer me ook te onderscheiden met mijn tactisch inzicht en mijn traptechniek, ook bij spelhervattingen."

Rigo heeft bij PSV nog een contract tot 2022. Hij speelt sinds 2007 in de jeugd van PSV. In België kwam de middenvelder uit voor Lierse SK.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Breekt Rigo nog door bij PSV?

Ja
31%
Nee
69%
(491 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws