Van de Beek nam contact op met familie Nouri voor transfer: 'Hij was emotioneel'

Van de Beek nam contact op met familie Nouri voor transfer: 'Hij was emotioneel'

Gepubliceerd: donderdag 3 september 2020 om 07:02do 03-09-2020 om 07:02

Niet alleen voor Donny van de Beek is de transfer naar Manchester United speciaal, ook boezemvriend Abdelhak Nouri is blij voor zijn maatje. Van de Beek belde met de vader van Nouri om te vragen of hij met rugnummer 34 mocht gaan spelen op Old Trafford.

"Abdelhak reageerde blij. Als hij de naam of stem van Donny hoort, worden zijn ogen groot en kijkt hij gelijk op", geeft vader Mohammed aan in gesprek met de NOS. Hij zit naast zijn zoon Abdelhak. "Hij hoort alles. Je staat op de luidspreker. Hij weet precies wat je vertelt en waar het over gaat. Dat hoeven wij hem niet te zeggen."

Mohammed Nouri geeft aan dat Abdelhak écht blij was voor Van de Beek, toen bekend was dat zijn transfer naar United was afgerond. "Hij was emotioneel, dat zag je direct. Je ziet het aan zijn gezichtsuitdrukking. Maar wij ook. We zijn blij en emotioneel tegelijk. Alles komt naar boven. Donny en Abdelhak zijn boezemvrienden. Echte vriendschap is het."

Het kwam niet als een complete verrassing dat Van de Beek voor rugnummer 34 heeft gekozen bij United, maar vanzelfsprekend was het niet voor de middenvelder. Hij belde eerst met de familie Nouri om het hierover te hebben. "Donny heeft mij gebeld", vervolgt Mohammed Nouri. "Hij vroeg of ik het goed vond dat hij met rugnummer 34 gaat spelen. En ik heb gezegd dat hij dat moet doen. Ik kan daar alleen maar trots op zijn. Het is een mooi gebaar, super bijzonder voor ons."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws