'FC Groningen-vertrek in de maak: Eintracht Frankfurt meldt zich officieel'

'FC Groningen-vertrek in de maak: Eintracht Frankfurt meldt zich officieel'

09-09-2020 12:30
26

Ajdin Hrustic lijkt zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen te hebben gespeeld. Volgens Voetbal International heeft Eintracht Frankfurt zich officieel gemeld voor de 24-jarige Australiër.

Het is niet bekend wat Eintracht Frankfurt wil betalen voor Hrustic, die zelf graag de stap wil maken. Groningen denkt volgens BILD aan een transfersom van twee miljoen euro. Op de achtergrond is ook 1. FC Köln geïnteresseerd in de aanvallende middenvelder.

Hrustic heeft naar het schijnt al een persoonlijk akkoord bereikt met Eintracht Frankfurt. Hij speelde eerder in de jeugdopleiding van Schalke 04. Na zijn overstap naar Groningen in 2014 kwam Hrustic tot zeventig optredens in de Eredivisie.

Deze week bevestigde Hrustic de Duitse belangstelling al. "Ik heb FC Groningen verteld dat ik toe ben aan een volgende stap in mijn carrière, iets nieuws in mijn leven. De Bundesliga zou een geweldige competitie zijn om in te spelen."

FC Groningen liet eerder deze zomer Deyovaisio Zeefuik (Hertha BSC), Django Warmerdam (FC Utrecht), Mike te Wierik (Derby County), Amir Absalem (Roda JC) en Jans Hoekstra (Roda JC, huur) vertrekken.