AC Milan troeft rivaal Inter af en haalt Italiaans toptalent (20) naar San Siro

AC Milan troeft rivaal Inter af en haalt Italiaans toptalent (20) naar San Siro

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 21:28wo 09-09-2020 om 21:28

Sandro Tonali speelt volgend seizoen in het shirt van AC Milan. De twintigjarige middenvelder werd door de hele Italiaanse top in de gaten gehouden, maar heeft de keuze gemaakt voor het team waar hij al sinds jongs af aan fan van is.

Dat maakt Milan via officiële kanalen bekend. De middenvelder speelt het eerste jaar op op huurbasis in het San Siro: hiervoor betaalt I Rossoneri tien miljoen euro. Er is een optie tot koop opgenomen in de deal, voor nog eens tien miljoen euro kan Tonali definitief de overstap maken naar Milan. Brescia heeft ook de nodige bonussen weten te bemachtigen: in totaal kan er nog vijftien miljoen euro bijkomen. Hiermee zou het bedrag op 35 miljoen komen te liggen.

"We zijn verheugd Tonali welkom te heten bij AC Milan", laat Milan-CEO Ivan Gazidis weten. "Hij is een van de grootste jonge talenten in het internationale voetbal. Sandro houdt van de club en begrijpt waar Milan voor staat." Tonali heeft inmiddels zijn handtekening gezet onder een contract voor vijf seizoenen, dus de huurconstructie is alleen opgezet om de kosten voor Milan wat te spreiden. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws