NAC krijgt 'buikpijn' van Eindhovense opmerking en trekt stekker uit deal

NAC krijgt 'buikpijn' van Eindhovense opmerking en trekt stekker uit deal

Gepubliceerd: donderdag 10 september 2020 om 18:46do 10-09-2020 om 18:46

De transfer van Kaj de Rooij van FC Eindhoven naar NAC Breda is voorlopig van de baan. NAC zag woensdag ook het laatste bod worden afgewezen en heeft de stekker uit de onderhandelingen getrokken, meldt BN DeStem.

"Ik vind het heel vervelend voor Kaj en we hadden hem er graag bij gehad, maar de partijen komen er helaas niet uit", zegt directeur Mattijs Manders. "NAC heeft er alles aan gedaan en zeker voor Eerste Divisie begrippen een fantastische aanbieding gedaan. Verder gaan dan wat we nu geboden hebben, is voor NAC niet verantwoord."

Het laatste bod van NAC bedroeg 300.000 euro, plus een bonus van 100.000 euro bij promotie naar de Eredivisie en een doorverkooppercentage van vijftien procent. Eindhoven houdt vast aan een vraagprijs van 700.000 euro. "Er moet een keer een serieus bod komen, want wat er nu wordt geboden, is niet serieus", zegt technisch manager Marc Scheepers tegen het Eindhovens Dagblad.

Die opmerking valt verkeerd in het Rat Verlegh Stadion. Eindhoven communiceerde eerder een indicatieve vraagprijs van 400.000 euro. "Geen serieus bod? Ik krijg er bijna buikpijn van. Gisteravond was ik bereid om vanuit naar Den Haag naar Eindhoven te gaan om de deal af te ronden. Dat heb ik voorgesteld", reageert Manders in BN DeStem. "Face to face praat en onderhandelt makkelijker en kunnen meerdere varianten besproken worden. Dat weigerde Eindhoven. Scheepers zei: Dat willen mijn commissarissen niet. Dan houdt het op. Wij schakelen nu door naar andere opties."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws