Ten Hag verwacht Ajax-vertrekkers: 'We werken mee, maar trekken een streep'

Ten Hag verwacht Ajax-vertrekkers: 'We werken mee, maar trekken een streep'

11-09-2020 14:10
35

Erik ten Hag houdt rekening met een vertrek van Andre Onana en Nicolás Tagliafico. Ajax laat het echter niét aankomen op de laatste dag van de transferperiode, benadrukt de trainer van de Amsterdamse club.

"Alle spelers kunnen nog vertrekken tot de window gesloten is, maar uiteindelijk moet je ergens een streep trekken", aldus Ten Hag op de persconferentie voor Sparta-uit. "Deze selectie is goed en het is moeilijk om vervangers te vinden. We moeten ook aan onszelf denken."

Wedden

Meer odds

Ten Hag en directeur Marc Overmars hebben afspraken gemaakt met Onana en Tagliafico. De doelman en linksback mogen bij een goed bod vertrekken. "Zij weten tot wanneer dat is. Als ik 'dan en dan' ga zeggen, komen er weer ontwikkelingen op gang. We beginnen gewoon met deze selectie aan de competitie. Als er spelers vertrekken, kijken we wel hoe we het oplossen."

Dat Ajax elk jaar een aantal uitblinkers moet laten gaan, begrijpt Ten Hag ook. "Wij staan open voor transfers als spelers zich hier goed ontwikkelen", zegt hij. "Dat is de rol die we als Nederlandse club hebben, the circle of life. We werken mee, maar we willen succesvol zijn en kunnen niet spelers te elfder ure laten gaan."