Lammers sprak met Schmidt over transfer: 'Professional, daar heb ik respect voor'

Lammers sprak met Schmidt over transfer: 'Professional, daar heb ik respect voor'

11-09-2020 14:11
13

Roger Schmidt verwacht dat Sam Lammers dit weekend gewoon zijn opwachting voor PSV gaat maken. De spits zou in gesprek zijn met Atalanta, maar de bedoeling is dat hij zondag 'gewoon' met de Eindhovenaren meereist naar Groningen.

Daar zal PSV het opnemen tegen de plaatselijke FC en volgens Schmidt kan dat met Lammers gebeuren. "Ik heb met hem gesproken en misschien wil hij de club verlaten", zegt de Duitse oefenmeester op de persconferentie over de seizoensouverture. "Hij heeft wel een hele goede voorbereiding gehad. Ik heb er geen enkele twijfel over dat hij kan spelen tegen Groningen. Hij is een professional en daar heb ik respect voor."

Wedden

Meer odds

De spits van de Eindhovenaren zou al een mondeling akkoord hebben met de club over contractverlenging, maar nu lijkt de kans op een transfer naar Atalanta roet in het eten te gooien voor PSV. Lammers wil graag naar Bergamo en de beleidsbepalers in het Philips Stadion zijn nu boos dat speler en zaakwaarnemer hun afspraken niet nakomen. Dat lijkt dus geen invloed te hebben op zijn speeltijd.