'Ik had de overstap naar Breda graag al gemaakt, zit er op dit moment niet in'

'Ik had de overstap naar Breda graag al gemaakt, zit er op dit moment niet in'

Gepubliceerd: vrijdag 11 september 2020 om 21:44vr 11-09-2020 om 21:44

Kaj de Rooij was de afgelopen weken hoofdrolspeler in één van de meest opvallende Nederlandse transfersoaps. De vleugelaanvaller van FC Eindhoven had naar NAC Breda kunnen vertrekken: de Bredanaars konden en wilden echter niet voldoen aan de vraagprijs van FC Einndhoven.

Deze week ketste de transfer definitief af: NAC had naar eigen zeggen een 'zeker voor Eerste Divisie-begrippen een fantastische aanbieding' gedaan, maar FC Eindhoven wilde er niet mee akkoord gaan. De Rooij speelde vrijdag dus 'gewoon' mee tijdens FC Eindhoven-Helmond Sport. "Het liefst had ik al de overstap naar Breda gemaakt, dat heb ik al een paar keer aangegeven", liet hij na de 0-0 aan de Aalsterweg weten aan FOX Sports. "Maar op dit moment zit het er niet in."

De Rooij probeerde zich tijdens de Brabantse derby zo veel mogelijk af te sluiten voor alle transferperikelen. "Tijdens een wedstrijd moet ik gewoon alles aan de kant zetten. Maar natuurlijk ben ik er ook buiten het voetbal wel mee bezig", aldus de Brabander. "Het liefst had ik gisteren (donderdag, red.) al duidelijkheid. Maar zolang dat er niet in zit..."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Begrijpelijk dat FC Eindhoven niet meewerkt?

Ja, contract is contract, dan maar een transfervrij vertrek
29%
Nee, zoveel geld gaan ze nooit meer krijgen voor één speler
71%
(569 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws