Nieuwe video duikt op van Greenwood: United-aanvaller wéér door het stof

Nieuwe video duikt op van Greenwood: United-aanvaller wéér door het stof

Gepubliceerd: zondag 13 september 2020 om 12:35zo 13-09-2020 om 12:35

Mason Greenwood is opnieuw in opspraak geraakt in Engeland. De aanvaller van Manchester United biedt in een statement zijn excuses aan, nu er beelden zijn uitgelekt waarop te zien is dat hij lachgas tot zich neemt.

De video is al van een paar weken geleden, dus nog vóór Greenwood en Phil Foden Engeland over zich heen kregen omdat ze twee IJslandse vrouwen verwelkomden op hun hotelkamer. De United-aanvaller en middenvelder van City schonden de coronaregels en werden door bondscoach Gareth Southgate uit de selectie gezet.

Nu moet Greenwood opnieuw door het stof. The Sun publiceert zondag een video, waarop te zien is dat het achttienjarige toptalent aan het lachgas zit. "Ik ben inmiddels op de hoogte van de gezondheidsrisico's die dit met zich meebrengt en dat zelfs het uitproberen, zoals te zien is op deze historische beelden, poor judegment was van mijn kant", zegt hij in een verklaring.

"Als achttienjarige leer je constant. Maar deze week heb ik ook geleerd dat op een hogere standaard wordt beoordeeld door mijn carrière als voetballer. Dat moet ik respecteren", vervolgt Greenwood. "Ik ben vastberaden om het vertrouwen terug te betalen dat de manager en de coaches in mij tonen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws