'Manchester United geeft niet op: Solskjaer opnieuw in gesprek met transfertarget'

'Manchester United geeft niet op: Solskjaer opnieuw in gesprek met transfertarget'

Gepubliceerd: donderdag 17 september 2020 om 11:49do 17-09-2020 om 11:49

Manchester United heeft de komst van Jadon Sancho nog niet uit het hoofd gezet. De Engelse grootmacht hoopt de vleugelaanvaller van Borussia Dortmund nog voor het sluiten van de transfermarkt naar Old Trafford te halen.

Dat meldt Dagbladet. Het leek erop dat een Sancho-transfer naar United deze transferperiode niet meer gerealiseerd kon worden. Dortmund hield vast aan de vraagprijs van 120 miljoen euro, maar United is niet van plan dat bedrag neer te leggen. The Mancunians hopen dat Sancho zelf om een transfer gaat vragen bij de Dortmund-leiding, om op die manier de vraagprijs naar beneden te krijgen.

United-manager Ole Gunnar Solskjaer zou onlangs een gesprek hebben gehad met Sancho om hem ervan te overtuigen voor de Premier League-club te kiezen. Dagbladet meldt dat Solskjaer ervan overtuigd is dat de transfer binnenkort doorgang kan vinden. Sancho zelf heeft tegen de United-manager gezegd graag de overstap te willen maken.

Dortmund stelde eerder al een ultimatum en verwacht dat Sancho ook volgend seizoen te bewonderen is in het geel-zwarte shirt van de club. Het is dan ook maar de vraag of de Bundesliga-club de vraagprijs laat zakken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws