'Doorbraak voor Manchester United: transfer Sancho komt stapje dichterbij'

'Doorbraak voor Manchester United: transfer Sancho komt stapje dichterbij'

Gepubliceerd: woensdag 9 september 2020 om 19:55wo 09-09-2020 om 19:55

Manchester United zet de komst van Jadon Sancho nog altijd niet uit het hoofd. Sky Sports rept woensdag van een doorbraak in de pogingen van de Premier League-grootmacht om de aanvaller over te nemen van Borussia Dortmund.

Volgens de Britse omroep heeft United in de afgelopen 24 uur met vertegenwoordigers van Sancho gesproken over de persoonlijke voorwaarden en de premies voor de zaakwaarnemers. Dat zou niet langer een beletsel vormen om de Engelse international naar Old Trafford te halen.

"United is vastberaden om niet te veel te betalen voor een speler gezien de realiteit van de coronacrisis", zegt Sky Sports-verslaggever Dharmesh Sheth. "Maar de afgelopen twee, drie weken bracht Manchester United geen officieel bod uit, omdat ze er uit moesten komen over de premies voor de zaakwaarnemer en de persoonlijke voorwaarden voor Sancho. Dit lijkt een doorbraak."

De volgende stap is dat Manchester United zich bij Borussia Dortmund meldt. De Engelsen lieten eerder nog een deadline van de Bundesliga-topclub verstrijken, maar het Duitse statement lijkt weinig indruk te maken. United vindt de vraagprijs van 120 miljoen euro wel nog altijd te gortig. De hoop is gevestigd op Sancho, die zelf om een transfer lijkt te moeten vragen.

Manchester United versterkte zich deze transferperiode al met Donny van de Beek, die voor minimaal 39 miljoen euro overkwam van Ajax.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Het is beter als Dortmund Sancho laat gaan

Ja
68%
Nee
32%
(1417 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws