PSV incasseert miljoenenbedrag: Atalanta trekt de portemonnee voor Lammers

PSV incasseert miljoenenbedrag: Atalanta trekt de portemonnee voor Lammers

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 10:00di 22-09-2020 om 10:00

Laatste update: dinsdag 22 september 2020 om 10:12di 22-09-2020 om 10:12

Sam Lammers is na tien jaar vertrokken bij PSV: de 23-jarige spits wordt overgenomen door Atalanta Bergamo. De Serie A-sensatie van vorig seizoen betaalt tien miljoen euro aan PSV.

Lammers kwam in 2010 als jeugdspeler over van Willem II, debuteerde in 2015 voor Jong PSV, sprokkelde ook zijn minuten namens de hoofdmacht en werd tijdens het seizoen 2018/2019 uitgeleend aan sc Heerenveen. Na terugkomst in Eindhoven liep hij een zware knieblessure op en toen hij eenmaal weer fit was, kwam de coronacrisis. PSV bleef in de tussentijd proberen om zijn contract te verlengen en leek daar na langdurige gespreksronden ook in te slagen. Atalanta kwam echter verrassend genoeg tussenbeide.

PSV wilde Lammers liever niet laten vertrekken, maar de spits wilde zelf het avontuur aangaan in Italië. PSV ging hoog in de boom zitten tijdens de onderhandelingen met Atalanta en hanteerde een vraagprijs van tien miljoen euro voor de spits. Na een periode van intensieve onderhandelingen is het de club uit Eindhoven gelukt het gewenste bedrag binnen te halen.

Atalanta ziet in Lammers een 'fysiek sterke spits', die daarmee het verschil kan gaan maken in de Serie A. Zo valt er te lezen op de clubwebsite. Over de contractzaken doet Atalanta nog geen uitspraken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws