'Juventus en Atlético moeten Hoever aan Wolves laten, Liverpool respecteert wens'

'Juventus en Atlético moeten Hoever aan Wolves laten, Liverpool respecteert wens'

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 00:05za 19-09-2020 om 00:05

Laatste update: zaterdag 19 september 2020 om 00:07za 19-09-2020 om 00:07

Liverpool laat Ki-Jana Hoever na twee jaar vertrekken, werd vrijdagavond duidelijk: de geboren Amsterdammer zal zijn carrière voorzetten bij Wolverhampton Wanderers. Volgens The Athletic zag Liverpool wel degelijk potentie in de Nederlander, maar zijn ze bereid om mee te werken.

Hoever kwam in 2018 over van Ajax en debuteerde in januari 2019 – vlak voor zijn zeventiende verjaardag – in het eerste van Liverpool. Uiteindelijk kwam hij tot vier officiële optredens en één wedstrijd bankzitten in de Premier League. Volgens The Athletic wilde Hoever graag meer speeltijd op het hoogste niveau: Liverpool zag potentie in de Amsterdammer, maar heeft besloten om hem tegemoet te komen en een transfersom te incasseren.

Juventus en Atlético Madrid roken hun kans en toonden interesse, klinkt het. Het is echter Wolverhampton Wanderers dat met de verdediger aan de haal gaat. The Wolves verkopen Diogo Jota voor een basisbedrag van 45 miljoen euro aan Liverpool en krijgen Hoever ervoor terug. Voor hoeveel seizoenen hij gaat tekenen op Molineux, moet nog blijken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws