'Broer van de nieuwe bondscoach' knipoogt: Ik zeg altijd: waar rook is, is vuur

'Broer van de nieuwe bondscoach' knipoogt: "Ik zeg altijd: waar rook is, is vuur"

Gepubliceerd: zaterdag 19 september 2020 om 16:34za 19-09-2020 om 16:34

Ronald de Boer was zaterdagmiddag actief als analist bij AZ-PEC Zwolle, maar kreeg ook vragen over de momenteel spelende bondscoachkwestie. Niemand minder dan tweelingbroer Frank is momenteel de belangrijkste kandidaat voor de KNVB.

De Boer liet onlangs al aan VoetbalPrimeur weten dat zijn broer – recentelijk ontslagen bij het Amerikaanse Atlanta United – het 'zeker zou accepteren als hij wordt gevraagd'. "Ik ben natuurlijk niet objectief, maar als serieuze analist denk ik dat hij een kans verdient." Inmiddels is duidelijk geworden dat de oud-trainer van Ajax, Internazionale, Crystal Palace en Atlanta United al voor het eerst heeft gesproken met de KNVB. "Of ik de broer van de nieuwe bondscoach ben? Ik zeg altijd: waar rook is, is vuur. Er is inderdaad wel iets gaande, denk ik", knipoogt hij vanuit het Alkmaarse AFAS Stadion.

Het is nu wachten op meer nieuws vanuit Zeist, benadrukt Ronald de Boer. "Ik ben niet degene die naar voren moet komen, dat moet de KNVB zijn." De analist verzekert in ieder geval dat hij niet in beeld is om zijn broer te assisteren bij het Nederlands elftal. "Ik ben zo druk met FOX Sports bezig... Nee, dat gaat ook niet gebeuren. Ik blijf lekker bij jullie."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Nederland Nederland

Poll

Frank de Boer als bondscoach van Oranje: zie jij het zitten?

(9273 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws