'FC Barcelona blokkeert transfer Suárez, spits denkt aan persconferentie'

'FC Barcelona blokkeert transfer Suárez, spits denkt aan persconferentie'

Gepubliceerd: dinsdag 22 september 2020 om 18:55di 22-09-2020 om 18:55

FC Barcelona laat Luis Suárez niet zomaar naar Atlético Madrid vertrekken. President Josep Maria Bartomeu heeft de transfer on-hold gezet, zo klinkt het vanuit Spanje.

Volgens AS en El Chiringuito wil Bartomeu Atlético 'te elfder ure' toevoegen aan een lijst van 'eliteclubs' waar Suárez niet heen mag. Daar is de Uruguyaanse spits kwaad over. In het contract van Suárez zijn clubs opgenomen waar hij niet naartoe mag vertrekken. Atlético stond daar aanvankelijk niet in, toch probeert Bartomeu een move naar Madrid te voorkomen. Hij hoopt dat Suárez zijn carrière voortzet in een andere competitie, vermoedelijk zodat de concurrentie niet sterker wordt.

Suárez stelt zich ondertussen professioneel op en traint gewoon mee met het elftal van Ronald Koeman, maar is boos over de gang van zaken. Volgens ESPN wil hij  samen met zijn advocaten een persconferentie geven, waarin hij zijn kant van het verhaal kan vertellen, mocht de transfer afketsen.

Suárez heeft bij Barcelona nog een contract tot 2021 en bereikte onlangs met de club al een akkoord over contractontbinding. Hij zou eerst naar Juventus gaan, maar die club gaat met Álvaro Morata aan de haal. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Koeman spijt krijgen van het afserveren van Suárez?

(5148 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws