Mundo Deportivo: PSV meldt zich bij leiding FC Barcelona voor Puig

Mundo Deportivo: PSV meldt zich bij leiding FC Barcelona voor Puig

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 07:43za 26-09-2020 om 07:43

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 07:59za 26-09-2020 om 07:59

PSV is de volgende club die aan FC Barcelona-middenvelder Riqui Puig wordt gelinkt. Mundo Deportivo schrijft zaterdag dat de Eindhovense club zich in Spanje heeft gemeld.

Begin deze week werd Ajax door dezelfde krant in verband gebracht met Puig. Opvallend genoeg laat MD nu niet de naam van Ajax vallen. PSV heeft zich naar verluidt in ieder geval wel gemeld voor Puig, die niet in de plannen van trainer Ronald Koeman voorkomt. Het is de vraag of de boodschap van Koeman de kansen van PSV vergroot. Volgens andere Spaanse media denkt Puig niet aan een vertrek en wil hij het ongelijk van Koeman bewijzen.

Naast PSV is ook FC Porto in Puig geïnteresseerd, schrijft MD. De krant verwacht dat meer clubs zich voor hem gaan melden om te kijken of de middenvelder van gedachten is veranderd. Zeker is dat Koeman niet op hem rekent in de eerste competitiewedstrijd tegen Villarreal van aankomende zondag.

Barcelona-fans zijn niet blij met de harde boodschap van Koeman voor Puig. De Spanjaard is een van de belangrijkste talenten van de club en is een publiekslieveling.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws