Ten Hag: 'Marc en ik vechten voor elke speler: maar soms ontkom je er niet aan'

Ten Hag: 'Marc en ik vechten voor elke speler: maar soms ontkom je er niet aan'

Gepubliceerd: zaterdag 26 september 2020 om 21:10za 26-09-2020 om 21:10

Laatste update: zaterdag 26 september 2020 om 21:12za 26-09-2020 om 21:12

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft Sergiño Dest wederom in de wedstrijdselectie opgenomen, hoewel de back al lange tijd bezig is met een transfer. Zowel Bayern München als FC Barcelona heeft de international van de Verenigde Staten in het vizier.

Barça lijkt op pole position te liggen, maar Ten Hag houdt zich in gesprek met FOX Sports op de vlakte. "Rondom Dest zijn veel verhalen, net als met Onana en Tagliafico. Of ik nieuws heb? Nee, ik heb geen nieuws", glimlacht de Tukker voorafgaand aan het thuisduel met Vitesse. "Ik weet dat Bayern en Barcelona beide interesse hebben om Sergiño over te nemen. Maar dat is tot nog toe nog steeds niet het geval. Dus zit hij nog bij de selectie en is hij inzetbaar."

De kans dat Dest nog vertrekt voor het einde van de transferperiode is echter aanzienlijk, weet ook Ten Hag. "Ik vecht voor elke speler en dat doet Marc Overmars (directeur voetbalzaken, red.) ook. We willen ze namelijk hier houden. Alleen, soms ontkom je er niet aan. En als het zover is, zullen jullie het als eerste horen."

Dest begon op de bank tijdens Ajax-Vitesse. Beide clubs hebben om 21.00 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Dest al toe aan een stap naar het buitenland?

Ja
14%
Nee
86%
(645 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws