De Jong broedt na miljoenendeal op meer PSV-transfers: 'Kan ik nog niet zeggen'

De Jong broedt na miljoenendeal op meer PSV-transfers: 'Kan ik nog niet zeggen'

Gepubliceerd: maandag 28 september 2020 om 13:15ma 28-09-2020 om 13:15

Laatste update: maandag 28 september 2020 om 13:19ma 28-09-2020 om 13:19

PSV is na de komst van Ibrahim Sangaré mogelijk nog niet uitgewinkeld. John de Jong, technisch manager in Eindhoven, broedt nog op meer transfers in de komende week.

De prioriteiten lijken achterin te liggen, terwijl de zware knieblessure van Maxi Romero ook kan worden opgevangen door een nieuwe speler. "Ik heb geen idee", reageert De Jong voor de camera van PSV TV. De transferperiode is geopend tot 6 oktober. "Nog tien lange dagen, waarin veel kan gebeuren. Ik kan nu nog niet zeggen of er definitief iets komt, maar we houden onze oren en ogen open."

Het is niet uitgesloten dat de blessure van Romero extra werk betekent voor De Jong. "Het is vooral zuur en een persoonlijk drama", zegt hij over de Argentijnse spits. "Het houdt voor mij in dat ik ook op die positie blijf rondkijken. Met Armando Obispo en Erick Gutiérrez zijn er nog twee spelers geblesseerd geraakt. Dat verandert de situatie, dus ik kijk wat er nog mogelijk is op bepaalde posities."

Sangaré werd maandag de vijfde nieuweling bij PSV. Yvon Mvogo, Philipp Max, Eran Zahavi en Vincent Müller gingen de Franse middenvelder (22) voor.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws