'Barça pakt door na Dest-deal: Manchester City ontvangt vernieuwd bod'

'Barça pakt door na Dest-deal: Manchester City ontvangt vernieuwd bod'

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 06:54di 29-09-2020 om 06:54

Laatste update: dinsdag 29 september 2020 om 07:22di 29-09-2020 om 07:22

FC Barcelona gaat deze week nog één laatste poging wagen voor Eric García, meldt Mundo Deportivo. Volgens de Spaanse sportkrant kan Manchester City in de laatste week van de transferperiode nog een vernieuwd bod verwachten voor de in Barcelona geboren verdediger.

Barça probeert al langere tijd om García – in 2017 naar Manchester verhuisd – terug naar Catalonië te halen. Het verhaal ging dat de club van trainer Ronald Koeman tien miljoen euro had geboden, maar dat Manchester City minstens 25 miljoen euro verlangde.

García is aan het einde van het seizoen echter transfervrij. De kans is dus aanwezig dat Manchester City – dat dit weekend al een nieuwe verdediger haalde, in de persoon van Rúben Dias – alsnog akkoord gaat met een verhoogd bod uit Barcelona.

García zou de tweede FC Barcelona-aanwinst sinds de entree van Koeman kunnen worden: de club gaat deze week al de komst van Ajacied Sergiño Dest wereldkundig maken. De overbodige Fransmannen Samuel Umtiti en Jean-Clair Todibo vertrekken mogelijk nog, zodat Barça de benodigde transfersommen binnen heeft om een transfer van García af te kunnen ronden.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Op welke plek gaat Barça dit seizoen eindigen?

(2384 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws