AD: gehavend Feyenoord hoopt op Spajic en rentree van geblesseerd duo

AD: gehavend Feyenoord hoopt op Spajic en rentree van geblesseerd duo

Gepubliceerd: dinsdag 29 september 2020 om 08:26di 29-09-2020 om 08:26

De gehavende selectie van Feyenoord zal tijdens het uitduel met Willem II weer iets verder aangevuld worden, meldt het Algemeen Dagblad. Trainer Dick Advocaat had zondag tegen ADO Den Haag slechts zes spelers naast zich in de dug-outs zitten, onder wie twee keepers.

Mark Diemers kampte met knieklachten en verstek laten gaan. Nicolai Jörgensen raakte bovendien vlak voor de aftrap geblesseerd en moest op het allerlaatste moment vervangen worden door Róbert Bozeník. Volgens het AD wordt het tweetal zondag weer in de selectie verwacht voor het bezoek aan Tilburg.

Uros Spajic zou bovendien ook zijn debuut kunnen maken. De Servische verdediger werd medio september naar De Kuip gehaald, maar kon sindsdien niet in actie komen omdat hij nog geen werkvergunning had. Advocaat beklaagde zich voorafgaand aan het thuisduel met ADO over de situatie-Spajic, maar Feyenoord hoopt de FK Krasnodar-huurling zondag in te kunnen zetten, klinkt het.

Feyenoord trapt zondag om 14.30 uur af in Tilburg en speelt dan zijn laatste wedstrijd voor de interlandperiode. Daarna breken drukke weken aan: de stadionclub hoort op 2 oktober welke Europa League-tegenstanders het gaat treffen en zal tussen 22 oktober en 10 december zes Europese duels spelen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws