Koeman: 'Ik ga na de uitspraken van Messi geen rustiger leven krijgen'

Koeman: 'Ik ga na de uitspraken van Messi geen rustiger leven krijgen'

Gepubliceerd: woensdag 30 september 2020 om 15:38wo 30-09-2020 om 15:38

Ronald Koeman is tevreden over het statement van Lionel Messi. De Argentijnse vedette van FC Barcelona zette woensdag in een interview met Diario SPORT een punt achter de vete met de clubleiding.

Messi is nog steeds niet blij met de manier waarop president Josep Maria Bartomeu de club leidt, maar begraaft de strijdbijl voorlopig. "Het is erg positief dat een aanvoerder zich van deze kant laat zien, vragend om eenheid. Dat is altijd goed", reageert Koeman, die zich echter geen illusies maakt. "Ik denk niet dat ik na de uitspraken van Messi een rustig leven ga krijgen als trainer van Barcelona."

Op de vraag of er nog een nieuwe spits naar Camp Nou komt, antwoordt Koeman: "We moeten de selectie analyseren en bekijken wat er ontbreekt. We weten dat de club financiële problemen heeft op dit moment, zoals alle clubs. Maar er zijn een of twee posities waarop we ons graag nog willen versterken, een nummer 9 is een optie. De club werkt hard om dat op orde te krijgen."

Memphis Depay geldt nog steeds als belangrijkste kandidaat voor de spitspositie. Barça kan echter pas in actie komen zodra er weer geld vrijkomt door vertrekkende spelers.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws