'Ajax heeft woensdag een tweede bod gedaan en nu een derde bod, ze komen dichtbij'

'Ajax heeft woensdag een tweede bod gedaan en nu een derde bod, ze komen dichtbij'

02-10-2020 19:54 Laatste update: 20:23
82

Ajax heeft vrijdag een derde bod gedaan op Davy Klaassen, zegt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. Hij verwacht dat er dit weekend een akkoord wordt bereikt met Werder Bremen over een transfer.

"Dit gaat normaal gesproken rondkomen", zegt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Ajax heeft woensdag een tweede bod gedaan en vrijdag een derde bod. Ze komen dichtbij."

De wens van Klaassen is duidelijk: hij wil terug naar Ajax. "Klaassen heeft intern heel duidelijk aangegeven dat hij terug wil", zegt Verweij. "Dat is op z'n Davy Klaassens gebeurd: een beetje emotioneel. Hij wil gewoon terug naar Ajax en dat weet de clubleiding van Werder nu ook. Ik denk dat het een kwestie van uren/dagen is. Ik denk dat het dit weekend nog wel rondkomt."

"Hij heeft intern aangegeven dat hij niets liever wil dan terugkeren bij Ajax. Dat is best een stap, want ik denk dat hij bij Werder Bremen veel meer verdient dan hij bij Ajax kan verdienen. Door corona is dat ook iets minder dan het geweest is, maar hij is bereid om in te leveren en wil heel graag deel uitmaken van dit Ajax."