'Senesi gaat Feyenoord niet verlaten, maar als Napoli doorpakt wordt het lastig'

'Senesi gaat Feyenoord niet verlaten, maar als Napoli doorpakt wordt het lastig'

04-10-2020 11:22
60

De supporters van Feyenoord hoeven zich geen grote zorgen te maken over een last minute-vertrek van Marcos Senesi. Hij gaat in in de laatste twee dagen van de transferperiode in principe nergens meer heen, aldus zaakwaarnemer Henk Timmer.

Timmer bracht Senesi een jaar geleden van San Lorenzo naar Feyenoord. Na een moeizaam begin is de 23-jarige verdediger uit Argentinië uitgegroeid tot een revelatie in de Eredivisie. "Er zijn zoveel clubs die zich hebben gemeld", zegt Timmer bij Goedemorgen Eredivisie op FOX Sports. "Napoli? Ja, die hebben geïnformeerd."

"Maar Marcos gaat nu nergens meer heen, want over twee dagen is de transfermarkt gesloten. Of er moeten zulke gekke bedragen geboden worden", aldus de zaakwaarnemer. "Hij speelt ook pas een jaar in Nederland."

Ook vanuit Rusland is er geïnformeerd, bevestigt Timmer. "Dat gaat Marcos niet doen, want hij wil het Argentijnse elftal halen en dat gaat op termijn ook gebeuren. Hij doet het heel goed en ik adviseer hem: speel nog een jaar bij Feyenoord, word een leider en maak dan een écht mooie stap."

Na de omhaal van Senesi tegen ADO Den Haag stond de telefoon van Timmer weer roodgloeiend, zegt hij. "Als een club als Napoli echt wil doorpakken, dan hou je het bijna niet tegen. Stel, ze verkopen Kalidou Koulibaly voor 70 à 80 miljoen en je kunt bij zo'n club spelen, dan is het lastig om nee te zeggen."