Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Marca: Real heeft wensenlijstje klaarliggen en ziet mogelijk Mbappé-alternatief

Marca: Real heeft wensenlijstje klaarliggen en ziet mogelijk Mbappé-alternatief

Gepubliceerd: dinsdag 13 oktober 2020 om 08:28di 13-10-2020 om 08:28

Laatste update: dinsdag 13 oktober 2020 om 08:47di 13-10-2020 om 08:47

Real Madrid zet vol in op de komst van Erling Haaland. De Koninklijke ziet in de Noorse spits een uitstekend alternatief, mocht een transfer van Paris Saint-Germain-aanvaller Kylian Mbappé niet haalbaar zijn.

Real volgde de verrichtingen van Haaland al toen hij nog in Noorwegen speelde, bij zijn oude club Molde. Bij Red Bull Salzburg kwam hij voor het eerst écht in beeld in Europa, maar Borussia Dortmund was de absolute topclubs te snel af. Ook in Madrid had men niet verwacht dat de ontwikkeling van Haaland zo snel zou gaan, stelt Marca.

Haaland tekende in januari 2019 bij Salzburg en groeide in anderhalf jaar uit tot een van de beste spitsen van het moment. De Europese topclubs gooiden tijdens de zomerse transferperiode al voorzichtig lijntjes uit bij Haaland en zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, maar de Noor wil eerst een volledig jaar bij Dortmund spelen. Daarnaast is het voor clubs niet makkelijk om Haaland los te weken door de financiële gevolgen van de coronacrisis. 

Real wil Haaland naar Madrid halen om de strijd aan te gaan met Karim Benzema. Mbappé lijkt in deze financieel zware coronatijden lastiger binnen te halen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws