The Sun: Manchester United geeft Ronaldo-behandeling aan 'Van de Beef'

The Sun: Manchester United geeft Ronaldo-behandeling aan 'Van de Beef'

15-10-2020 12:15
59

Manchester United is wat met Donny van de Beek van plan, meldt The Sun. De middenvelder moet meer spiermassa kweken en krijgt daarom een nieuw trainingsschema. De club hoopt hem klaar te stomen voor de wedstrijden in de Premier League.

'Van de Beef', schrijft The Sun. Volgens de Engelse boulevardkrant is Man United te spreken over de fitheid van Van de Beek, maar moet er nog wel wat spiermassa bij zodat hij beter voorbereid is op het fysieke spel van de Premier League-clubs. Van de Beek zal zich regelmatig moeten melden in het krachthonk en gaat zich wagen aan pull-ups en bankdrukken.

Van de Beek is niet de eerste speler die van Man United meer spiermassa moet kweken. Onder meer Bruno Fernandes en Cristiano Ronaldo gingen hem voor, aldus The Sun. Ronaldo onderging na zijn komst op Old Trafford een fysieke metamorfose. 

De krant schrijft dat Van de Beek gewaardeerd wordt om zijn instelling en op de trainingen een van de betere is. Een basisplaats heeft hij echter nog niet, Van de Beek begon in alle Premier League-wedstrijden op de bank. Wel mocht hij van manager Ole Gunnar Solskjaer starten in de bekerwedstrijden.