'Van de Beek is niet voor de basis gehaald, lastig om een plekje te verdienen'

Gepubliceerd: wo 14 oktober 2020 om 15:50

Donny van de Beek gaat het moeilijk krijgen om zich in de basis te spelen bij Manchester United. Dat zegt Wytse van der Goot, die tegenover VoetbalPrimeur aangeeft dat The Mancunians de middenvelder uit Nijkerkerveen niet voor de basis hebben gehaald.

Aaron Golub
AMSTERDAM

Van der Goot, Premier League-kenner van Ziggo Sport, denkt dat Van de Beek voorlopig niet onomstreden zal zijn. "United heeft een half jaar geleden al een Portugese Donny van de Beek gehaald: Bruno Fernandes", vertelt hij tegen deze website. "Hij is vanuit het niets de kar gaan trekken en het is best lastig om nu een plekje te vinden voor Van de Beek. Het is duidelijk dat hij niet voor de basis is gehaald."

Vooralsnog moet de voormalig Ajacied het doen met invalbeurten in de Premier League en stond hij alleen tijdens wedstrijden in het kader van de League Cup in de basis. Volgens Van der Goot zal Van de Beek wel zijn kansen blijven krijgen. "Trainer Ole Gunnar Solskjaer is zich er van bewust dat Van de Beek lange tijd zijn enige grote aankoop was, dus dat er extra op hem gelet wordt. Ik snap wel dat hij hem niet zomaar in de basis zet, maar het komt wel goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws