'Toekomst Mbappé bij Paris Saint-Germain onzeker, PSG denkt aan verkoop in 2021'

'Toekomst Mbappé bij Paris Saint-Germain onzeker, PSG denkt aan verkoop in 2021'

Gepubliceerd: dinsdag 20 oktober 2020 om 13:48di 20-10-2020 om 13:48

Laatste update: dinsdag 20 oktober 2020 om 14:26di 20-10-2020 om 14:26

De toekomst van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain staat op losse schroeven. De razendsnelle spits weigert om zijn contract te verlengen bij de Franse club, waardoor de directie overweegt de 21-jarige Fransman in 2021 te verkopen.

Mbappé heeft nog tot 2022 een contract bij de club uit de Franse hoofdstad. Het verlengen van dit contract ziet de jongeling echter niet zitten, weet Le Parisien. Het niveau van de Ligue 1 en de minimale uitdaging om zichzelf te ontwikkelen, zouden voor Mbappé belangrijke beweegredenen zijn om Paris Saint-Germain te verlaten. 

Real Madrid werd al eerder genoemd als mogelijke nieuwe bestemming voor Mbappé. Volgens Le Parisien is het echter afwachten of De Koninklijke aan de vraagprijs van Paris Saint-Germain kan voldoen, aangezien de financiën van Real Madrid een behoorlijke klap hebben gekregen door het coronavirus. Ook Liverpool wordt genoemd als mogelijke nieuwe werkgever. Liverpool-trainer Jürgen Klopp ziet de komst van Mbappé wel zitten en ook Mbappé zou niet onwelwillend tegenover een vertrek naar Engeland staan.

Het blijft echter gissen naar de toekomst van Mbappé, stelt Le Parisien. Mbappé begint dinsdagavond met Paris Saint-Germain aan het Europese seizoen. De Parijzenaren nemen het in een eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League op tegen Manchester United. De wedstrijd begint om 21.00 uur. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws