'Utrecht weet Van de Streek te overtuigen, ook nieuw contract voor Emanuelson'

'Utrecht weet Van de Streek te overtuigen, ook nieuw contract voor Emanuelson'

Gepubliceerd: woensdag 21 oktober 2020 om 15:54wo 21-10-2020 om 15:54

FC Utrecht heeft een akkoord bereikt met Sander van de Streek over een nieuw contract. De 27-jarige middenvelder staat op het punt om bij te tekenen tot medio 2023, meldt Voetbal International. Zijn huidige verbintenis loopt volgend jaar zomer af.

Van de Streek speelt sinds medio 2017 voor FC Utrecht, dat hem destijds overnam van SC Cambuur. Hij kwam dit seizoen tot dusver in drie Eredivisie-duels in actie, waarin hij één keer trefzeker was. Vorig seizoen stokte de teller op vier doelpunten in 21 competitiewedstrijden. De Barnevelder gaf vorige maand nog aan een buitenlands avontuur te ambiëren.

Naast Van de Streek willen de Domstedelingen ook verder met Urby Emanuelson. Volgens VI wordt er spoedig witte rook verwacht. De 34-jarige linkspoot is eveneens sinds 2017 voor Utrecht actief, maar hij liep deze zomer uit zijn contract. Sindsdien komt hij op amateurbasis uit voor de ploeg van coach John van de Brom. Nu naderen beide partijen elkaar dus alsnog over een nieuwe verbintenis.

De insteek is dat Emanuelson ook na zijn spelerscarrière aan FC Utrecht verbonden blijft. Zijn speeltijd bleef dit seizoen vooralsnog beperkt tot één invalbeurt tegen RKC Waalwijk.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws