Utrecht hoopt Van de Streek over te halen: 'Wil nog een leuk buitenlands avontuur'

Utrecht hoopt Van de Streek over te halen: 'Wil nog een leuk buitenlands avontuur'

Gepubliceerd: vrijdag 18 september 2020 om 08:58vr 18-09-2020 om 08:58

FC Utrecht wil graag om tafel met Sander van de Streek om contractverlenging te bespreken, maar de middenvelder weet nog niet of hij daar in geïnteresseerd is. De 27-jarige Barnevelder hoopt stiekem op een avontuur in het buitenland.

De hoop op een buitenlandse transfer was eind 2019 ook al reden voor Van de Streek om zijn contract in de Domstad, dat medio 2021 afloopt, niet te willen verlengen. FC Utrecht wil nog steeds graag verder met de middenvelder en er zijn gesprekken gaande, weet het Algemeen Dagblad. "Op dit moment ben ik niet bezig met een stap naar het buitenland, maar ik heb die ambitie nog wel", reageert Van de Streek.

Of de voetballer uit Barneveld per se nu over de landsgrenzen wil kijken is echter nog onduidelijk en daarom wil Utrecht toeslaan. "Ik weet alleen niet of nu het moment is", zegt Van de Streek. "We zijn ook in gesprek met FC Utrecht, toch de club waar ik het al drie jaar hartstikke naar mijn zin heb gehad. In Nederland hoef ik niet per se ergens anders naartoe, maar ik zou nog wel een keer een leuk buitenlands avontuur willen meemaken."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws