Luchtige reactie op afwezigheid 'sterspeler' Tannane tegen PSV: 'Ik ben er toch?'

Luchtige reactie op afwezigheid 'sterspeler' Tannane tegen PSV: 'Ik ben er toch?'

Gepubliceerd: vrijdag 23 oktober 2020 om 15:13vr 23-10-2020 om 15:13

Remko Pasveer speelt dit weekend met Vitesse tegen zijn oude club PSV. De Arnhemmers moeten het doen zonder smaakmaker Oussama Tannane, die vorige week een rode kaart kreeg in de wedstrijd tegen ADO Den Haag.

Tannane ging flink tekeer tegen scheidsrechter Richard Martens en kreeg binnen no-time twee gele kaarten. Pasveer reageert luchtig op de uitspraak dat Vitesse zijn sterspeler moet missen tegen PSV. "Ik ben er toch gewoon?", lacht de sluitpost in gesprek met FOX Sports. "Nee, ik snap wat je bedoelt. Tuurlijk, we gaan Oussie zeker missen. Hij heeft iets speciaals, hij kan wedstrijden openbreken. Dat is een gemis."

Pasveer neemt Tannane niets kwalijk na zijn rode kaart. "Dat hoort bij het voetbal, het is emotie. Hij heeft het gevoel dat hij tikken krijgt en daar wordt niet voor gefloten. Dat is frustrerend voor iemand die het van zijn acties moet hebben. Als een scheidsrechter dan zegt: als je alleen maar blijft pingelen, ga ik niet fluiten... Dat is de verkeerde intentie, daar wordt Tannane door getriggerd. Wat ik ook kan begrijpen."

Voor de Vitesse-doelman is de wedstrijd tegen zijn oude club niet anders dan een wedstrijd tegen een andere club. "Bij PSV is er veel veranderd. De hele staf is vernieuwd, bijna de hele spelersgroep ook. Er zijn nog twee of drie jongens die ik nog ken: Van Ginkel en Hendrix, voor de rest is eigenlijk alles veranderd. Met Jorrit heb ik af en toe nog wel contact, maar het is niet zo dat we nu voor een wedstrijd even een berichtje sturen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws