FC Groningen denkt aan El Khayati: 'Hij zei dat hij me na dit weekend zou bellen'

FC Groningen denkt aan El Khayati: 'Hij zei dat hij me na dit weekend zou bellen'

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 12:16zo 25-10-2020 om 12:16

Arjen Robben is vanwege wat lichte klachten achtergebleven in Groningen. Zijn ploeg speelt zondagmiddag uit bij Fortuna Sittard, maar de steraanvaller heeft in overleg besloten om de wedstrijd te laten schieten.

Trainer Danny Buijs moet in Limburg dus andere keuzes maken. "Vorige week heeft Arjen zijn eerste minuten weer gemaakt en deze week heeft hij een paar trainingen meegedraaid", zegt hij voor de camera van FOX Sports. "Gisteren had hij toch nog wat lichte klachten en in overleg met de medische staf, de fysieke staf en Arjen zelf hebben we besloten om deze wedstrijd te laten lopen en morgen verder te kijken hoe het met hem gaat."

Naast Robben kan Buijs binnenkort wellicht nog een ervaren kracht verwelkomen. Abdenasser El Khayati heeft zijn contract bij Qatar SC laten ontbinden en zal komende week telefonisch in contact staan met de trainer van FC Groningen. "Ik stuurde hem een appje en hij zei dat hij me na het weekend zou bellen", vertelt Buijs over de 31-jarige middenvelder. "Wie weet wordt het dan interessant. Mijn telefoon staat in ieder geval aan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws