Koeman moet straf vrezen bij FC Barcelona: Ik neem mijn uitspraken niet terug

Koeman moet straf vrezen bij FC Barcelona: "Ik neem mijn uitspraken niet terug"

Gepubliceerd: dinsdag 27 oktober 2020 om 22:27di 27-10-2020 om 22:27

Ronald Koeman krijgt mogelijk een straf van de Spaanse bond vanwege zijn uitspraken over de VAR, maar neemt daar niets van terug. De trainer van FC Barcelona blijft achter zijn uitspraken staan.

Barcelona verloor zaterdag van Real Madrid en Koeman was na de wedstrijd hard voor de VAR. "Ik begrijp het niet, volgens mij zetten ze hem alleen in als het tegen onze club is", zei Koeman. Hij hoopte op een strafschop voor Clément Lenglet. "Het heeft ook vandaag veel invloed gehad. Dit soort incidenten gebeuren altijd in het strafschopgebied."

"Ik neem mijn uitspraken niet terug", zei Koeman dinsdag. "Ik heb gezegd dat ik niet meer over dit onderwerp wil praten, het belangrijkste is de wedstrijd van morgen (woensdag tegen Juventus, red.). Het is belangrijk om goed te spelen en een resultaat te halen."

De druk op Koeman neemt nu al toe, maar hij hoopt dat de fans geduldig met hem zijn. "Ik wist dat het geen makkelijke uitdaging zou worden, ook vanwege de financiële situatie en de coronacrisis. De uitdaging is groot. Geef me wat tijd, omdat we veel dingen aan het veranderen zijn. Tegen Real Madrid speelden we een uur lang heel goed."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws