'Ongelooflijk vervelende' situatie Robben: ook tegen VVV geen speelminuten

'Ongelooflijk vervelende' situatie Robben: ook tegen VVV geen speelminuten

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 11:58vr 30-10-2020 om 11:58

Arjen Robben ontbreekt komende zaterdag in de thuiswedstrijd van FC Groningen tegen VVV-Venlo. Dat bevestigt trainer Danny Buijs. Robben heeft sinds maandag niet meer op het trainingsveld gestaan.

Robben kwam vorige week ook tegen Fortuna Sittard niet in actie, omdat hij in de aanloop naar het gewonnen uitduel (1-3) klachten kreeg. "Arjen is maandag wel het trainingsveld op gegaan", vertelt Buijs aan RTV Noord. "Aan het eind van de training zat dat niet helemaal lekker en kreeg hij wat last. Hij heeft voor de rest ook niet meer op het veld getraind deze week, maar binnen een individueel programma afgewerkt."

Het is nog onduidelijk hoe lang Robben moet toekijken. Buijs kan 'op dit moment gewoon nog niet zeggen' hoe ernstig de klachten zijn. "Ik verwacht na het weekend wat meer duidelijkheid. Er wordt altijd eerst een aantal dagen afgewacht voordat er een diagnose kan worden gesteld."

"Het is natuurlijk erg jammer, maar vooral voor hem zelf", aldus Buijs. "Als er één jongen alles, maar dan ook alles voor doet, is het Arjen wel. Als het dan een paar keer tegenzit is het ongelooflijk vervelend." Robben kwam dit seizoen nog niet verder dan twee korte optredens voor FC Groningen, in het openingsweekend tegen PSV en twee weken geleden tegen FC Utrecht.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws