Van Bommel jr. steelt punt voor MVV: 'Ik zal mijn vader straks even bellen'

Van Bommel jr. steelt punt voor MVV: 'Ik zal mijn vader straks even bellen'

Gepubliceerd: vrijdag 30 oktober 2020 om 22:39vr 30-10-2020 om 22:39

Thomas van Bommel, de zoon van, heeft zijn eerste treffer in het betaalde voetbal gemaakt. De MVV-speler schoot tegen Helmond Sport in de blessuretijd de 1-1 tegen de touwen, waardoor de ploeg uit Maastricht alsnog een punt overhield aan het duel.

Helmond Sport is een tegenstander die de familie Van Bommel goed ligt, zo lijkt het. Ook vader Mark scoorde zijn eerste treffer in het betaalde voetbal tegen de ploeg uit Helmond. "Dat wist ik niet. Toevallig", geeft hij na de wedstrijd aan voor de camera van FOX Sports. 

Het doelpunt van Van Bommel zorgde voor een vreugde-explosie bij MVV, dat de onderliggende partij was tegen Helmond. Van Bommel verwacht dat hij veel reacties zal krijgen op zijn eerste doelpunt, maar had geen tijd om dat na de wedstrijd te checken. "Ik heb nog niet op mijn telefoon gekeken. Ik moest even wachten totdat we de kleedkamer in mochten, we zitten in een andere kleedkamer. Ik denk wel dat mijn telefoon roodgloeiend staat."

Van Bommel denkt dat zijn vader tevreden is na zijn late doelpunt. "Ik zal hem straks even bellen", sluit hij met een lach af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws