Zahavi draait bij tijdens interview bij FOX Sports: Nu staat het weer gelijk

Zahavi draait bij tijdens interview bij FOX Sports: "Nu staat het weer gelijk"

01-11-2020 19:02
158

Eran Zahavi geeft het schoorvoetend toe: de penalty in de eerste helft van PSV - ADO Den Haag was makkelijk gegeven. Scheidsrechter Jochem Kamphuis bleef na bestudering van de VAR bij zijn beslissing.

"Ik voelde dat ik geraakt werd", begint Zahavi nog voor de camera van FOX Sports. Nadat hij de beelden heeft gezien, is de Israëlische spits minder zeker van zijn zaak. "Normaal val ik nooit zonder dat er contact is, maar als ik het nu zie.." Lachend: "Ze hebben me de penalty van Vitesse - PSV (gecanceld, red.) gegeven. Nu staat het weer gelijk."

Zahavi is blij dat hij weer op het veld staat, nadat hij twee weken uit de roulatie was met een coronabesmetting. "Ja, ik ben blij weer te spelen. Het was een moeilijke tijd en in de eerste minuten van de wedstrijd was het zwaar, want ik voelde me wat kortademig. Maar ik groeide langzaam in de wedstrijd. Dit is een goed resultaat. We hebben heel slim gespeeld."

PSV was zondagmiddag met 4-0 te sterk voor ADO Den Haag. De ploeg van trainer Roger Schmidt speelt komende donderdag de volgende wedstrijd, in Griekenland tegen PAOK Saloniki.