Telegraph: Messi stelt beslissing uit en kan binnenkort in gesprek met Man City

Telegraph: Messi stelt beslissing uit en kan binnenkort in gesprek met Man City

03-11-2020 10:35
22

Manchester City kan Lionel Messi in januari een contractvoorstel doen. De Argentijn wil voorlopig nog geen beslissing maken over zijn toekomst in Barcelona omdat hij wil zien wie de nieuwe president van de club wordt.

Josep Maria Bartomeu stapte een week geleden op, maar dat is voor Messi nog geen teken om te blijven. Dat schrijft The Telegraph, dat weet dat de sterspeler van trainer Ronald Koeman een beslissing over zijn toekomst wil uitstellen tot na maart. Dan wordt er een nieuwe clubpresident gekozen door de 'socios' van Barcelona.

Dat betekent dat Messi in januari nog maar zes maanden contract over heeft in Camp Nou en dat clubs hem dan een voorstel mogen doen. Zo zou Manchester City willen proberen om de Argentijn met een aantrekkelijk voorstel naar Engeland te lokken, zodat hij in de zomer gratis over kan stappen.

Omar Berrada, een directeur van The Citizens, liet eerder al optekenen dat de club Messi nog niet vergeten is. Afgelopen zomer wilde de club uit Manchester al toeslaan in Barcelona, maar toen besloot La Pulga na lang geharrewar met de club om toch in Catalonië te blijven.