Fraser reageert op Utrecht-geruchten: 'Geen zin, want heeft echt geen nut'

Fraser reageert op Utrecht-geruchten: 'Geen zin, want heeft echt geen nut'

08-11-2020 09:55 Laatste update: 09:58
45

Sparta-trainer Henk Fraser boekte zaterdagavond een belangrijke zege met zijn ploeg op bezoek bij RKC Waalwijk. Ondertussen zingt zijn naam rond bij FC Utrecht als mogelijk opvolger van de naar Genk vertrokken John van den Brom.

Fraser geeft tegen FOX Sports aan dat er niets speelt. "Nee hoor, het is heel rustig op mijn telefoon", begint de trainer van Sparta die wel weet van de geruchten die in de rondte gaan. "In voetbal is alles mogelijk, maar op dit moment is het niet aan de orde."

Wedden

Meer odds

"Ik ben vooral bezig met Sparta en dat lijkt me ook niet meer dan logisch gezien de plek op de ranglijst." Fraser ontkent niet dat hij FC Utrecht een interessante club vindt. "Je blijft als trainer toch een soort van sporter in je hoofd. Dus dat betekent dat je ambities hebt. Maar dat zegt niets over de situatie nu of over wat er nu gespeculeerd wordt."

"Ik heb ook ambities bij Sparta namelijk", gaat Fraser verder. "Het zou fantastisch zijn als we weer een seizoen in de Eredivisie kunnen blijven. Wat ik al zei, mijn telefoon is heel rustig, dus het heeft geen zin om hier nu verder op in te gaan want dat heeft echt geen nut", stelt Fraser over de speculaties.