Van la Parra heeft na ruim een half jaar weer onderdak en tekent in Spanje

Van la Parra heeft na ruim een half jaar weer onderdak en tekent in Spanje

16-11-2020 22:11
3

Rajiv van La Parra heeft een nieuwe club gevonden. De vleugelaanvaller gaat aan de slag bij UD Logroñés in de Spaanse Segunda División en zal daar tot de zomer van 2021 actief zijn.

De Spaanse club maakt via de officiële kanalen bekend dat Van la Parra tot het einde van het seizoen getekend heeft. Dat betekent dat hij na ruim een half jaar weer een nieuwe club heeft. In april vertrok de vleugelaanvaller uit Rotterdam op eigen initiatief bij Rode Ster Belgrado.

Daarna hoopte hij op een contract in de Engelse Championship, omdat hij daar de beste jaren in zijn loopbaan doormaakte. Er was volgens Voetbal International interesse van Queens Park Rangers, Reading, Swansea City en Ipswich Town, maar van een transfer kwam het niet. Uiteindelijk bleek Logroñés de volgende stap te worden voor Van la Parra.

In Nederland doorliep de Rotterdammer de jeugdopleiding van Feyenoord en kwam hij via het Franse Caen bij SC Heerenveen terecht. Daar maakte hij dusdanig veel indruk dat hij een transfer naar Wolverhampton Wanderers verdiende. Daarnaast speelde hij ook nog voor Brighton & Hove Albion, Huddersfield Town en Middlesbrough.