'Löw verliest onvoorwaardelijke steun bij Duitsland: opvolger al in beeld'

'Löw verliest onvoorwaardelijke steun bij Duitsland: opvolger al in beeld'

18-11-2020 08:07 Laatste update: 08:30
40

Waar teammanager Oliver Bierhoff duidelijk was over de positie van bondscoach Joachim Löw bij Duitsland, is BILD dat ook. De krant stelt dat de baan van Löw juist wél op de tocht staat en geeft aan dat een aantal spelers beginnen te twijfelen aan de oefenmeester.

'De positie van Löw wankelt!', kopt BILD daags na de zware 6-0 nederlaag op bezoek bij Spanje. De Duitse krant twijfelt of Löw de juiste persoon is om Die Mannschaft naar successen te leiden op het EK van aankomende zomer. 'De DFB moet de vraag beantwoorden of Löw nog steeds de juiste man is voor het eindtoernooi', liet het Duitse medium weten.

Achter de schermen wordt er bij Duitsland weldegelijk nagedacht over een mogelijke Löw-opvolger, zo verzekert BILD. Bayern München-trainer Hansi Flick is in beeld om het over te nemen, maar het is de vraag of hij daarvoor openstaat nu hij met Bayern vele successen boekt. 

Het grootste punt van zorg voor Löw is zijn aanvoerder Manuel Neuer. De sluitpost begrijpt niets van de keuze om Thomas Müller, Jérôme Boateng en Mats Hummels niet te gebruiken in de basisopstelling tegen Spanje. 'Löw doet zijn ding, maar zijn aanvoerder steunt hem niet onvoorwaardelijk. Neuer zou altijd het best mogelijke team aanwijzen om successen te boeken.' Neuer zelf is duidelijk. "Deze spelers kunnen ons helpen, dat hebben ze in het verleden vaak genoeg bewezen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie